Bell Partners

195  SQM

1  Reception Waiting

12  Workstations

3  Offices

2  Meeting rooms / flexible boardroom

1 kitchenette area

1  Comms storage

Level 6, 2-8 Brookhollow Avenue, Norwest Business Park

The Bell Partners Office in Norwest was an extension to the existing Bell Offices. The project took place over six weeks. The reception area included an upgrade frameless glass front which opened on to flowing feature floor tiles, Screenwood ceiling designs, colour back feature wall with signage and a custom built mirrored reception desk with designer lounging.

The back of house office area included a number of workstations and office for staff, each customised to the working structure of individuals. A flexible boardroom included an operable wall, with access to the room from back of house office area and front of house reception.

The space was themed and coloured with crisp neutrals and a feature navy blue, drawing and bouncing around the light from the access to natural light, creating a work environment that was both refreshing and relaxing